Időpont foglalás
Mire jó a konzultáció?

A konzultáció során lehetősége van teljeskörű személyre szabott tájékoztatást kapni jogi lehetőségeiről, választ kap arra kérdésére is, hogy „mi az amiben egy ügyvéd segítségére lehet”.

A személyes találkozót követően tudja mérlegelni azt, hogy igénybe kívánja venni szakképzett ügyvéd segítségét.

i

Bemutatkozás

Dr. Pinczés Ferenc

ügyvéd

Tanulmányok

Debreceni Egyetem Állam-és jogtudományi Kar – Jogász (2011-2016)

Nyelvismeret

Angol

Tisztelt Érdeklődő!

dr. Pinczés Ferenc ügyvéd vagyok, jogi diplomámat 2016 évben szereztem a Debreceni Egyetem Állam-és Jogtudományi Karán. Már egyetemi éveim alatt gyakornokként, majd ügyvédjelöltként nagyrészt büntetőjoggal foglalkozó ügyvédi irodában tanulhattam és tapasztalhattam meg az ügyvédi munka szépségeit és árnyoldalait. Emellett gyakorlati éveim alatt betekintést nyertem polgári jogi egyes területeibe is.

Jelenleg a Budapesti Ügyvédi Kamara tagja vagyok, mint egyéni ügyvéd. Az ország egész területén állok ügyfeleim rendelkezésére. Véleményem szerint tanulmányaim befejeztével is folyamatosan frissíteni kell a már rendelkezésemre álló tudást, hiszen a jogszabályok dinamikus változása megköveteli azt, hogy mindig naprakészen álljak az Ön/Önök segítségére. Alapvető célkitűzésem, hogy Ügyfeleim számára professzionális és magas színvonalú  jogi segítséget nyújtsak.

Éppen ezért fontosnak tartom az őszinte ügyvéd-ügyfél bizalmi kapcsolat kialakítását, mivel csak közösen tudjuk elérni a kitűzött célt. Munkámat maximális pontosággal, precizitással végzem, valamint kiemelten fontos számomra, hogy ügyfeleim megkapják a megfelelő – folyamatos – tájékoztatást az ügyeikkel kapcsolatban, hiszen “Az öncsalás esztelenség”.

Tevékenységi körömről, valamint szakterületeimről honlapom főoldalán, a szakterületek, valamint a szolgáltatások menüpont alatt tájékozódhat részletesen.

Amennyiben felkeltettem érdeklődését keressen bizalommal a honlapon található elérhetőségeim valamelyikén.

Tisztelettel,

dr. Pinczés Ferenc

ügyvéd